Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Gücvenliğiniz için yangın kapısı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde mecburi olan sistemler eski apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Zihnî mânialı, tutuk veya ıslah edilenlerin barındığı, yetkili çalışanı daima işlev başında olan ve yangın veya gayrı acil durumlarda kullanıcıları nakledecek kifayetli imkânları kâin yerlerde kilit kullanılmasına cevaz verilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Olası yangın veya rastgele bir korku durumunda binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları mimarilmaktadır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını prezantabl kontroller ile denetlemek ve kaşımak bileğerlidir.

Dolgular ile kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda palas açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın merdivenleri derece Yangın Merdiveni Kapısı önemli olan sair bir yapı ise yangın merdiveni bapsı kısaca (yangın kapısı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi nokta verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı Yangın Merdiveni Kapısı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sayesinde elan risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Bilirkişi mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda berenarı duyarlı davranışları sergilemektedir.

Yangın baplarının ve henüz birkötü yangın ekipmanın kesinlikle kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nasıl sağlamlandığını öğrenmek kabil üs durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın Çıkış Kapısı Yangın ve müstacel hava anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da deyiş edilen bu cenah bazı modellerde alışılagelen kapı koluna analog. 

Report this wiki page